Hitta den Bästa Vigselringen Design

Traditionellt sett inte ha en vigselring eller band att presentera när de föreslår att din partner är en praxis som är ogillat. För största delen är förlovningsring bara en symbol, som sedan ersätts av det faktiska vigselring. Många par väljer att behålla samma ring i båda fallen, och därför är det nödvändigt att ha en underbar vigselring design. Även den enklaste av bröllop band kommer med en liten blomstra design dessa dagar, och det är vad man måste bestämma.

BröllopsringUnder årens lopp, det finns vissa vigselring designidéer som har blivit den mest populära. Ledande dessa är diamantringar och platina vigselringar. När du besöker en smyckesaffär, hittar du många dussintals sådana ringar i olika mönster. När plocka ut den perfekta vigselring, finns det två vägar att gå. Första av dessa är att välja från olika utföranden presenteras för dig i butiken. Den andra är att anpassa designen enligt din smak och har en helt ny vigselring. När du anpassar, kan du också ändra utformningen av en familjeklenod ring. Valet är ditt.

När valet har gjorts, kan du börja tänka på designidéer. Det spelar ingen roll om du plockar en färdig en eftersom de också kommer i många skär, apparater och konstruktioner som måste väljas i förväg. Det låter kanske inte mycket romantisk, men när du ser leende på din partners ansikte på att se perfekt utformade ring; det kommer definitivt vara värt all ansträngning. Men först bör du känner till den bästa vigselring design för att köpa från.

Tänker ring Design Idéer

De flesta av oss har sett vigselringar som våra föräldrar har burit under många år och minnas dem som mönster. Andra har en familj ring som tillhör deras mormor eller mormors som de vill presentera. Men alla dessa mönster är många år gamla och med nu och det finns många moderna dem på marknaden. Innan du bestämmer dig på något bröllop ring design, se till att din andra föredrar en stil över den andra. Vanligtvis är valet mellan de klassiska mönster, vintage design och moderna.

BröllopsringUnder de senaste tio åren har många unga par funnit att de föredrar unika idéer när det gäller att plocka ut en vigselring design. Popkultur, video spel och diverse andra intressen har påverkat utforma processen och många juvelerare tillhandahålla tjänster anpassa ringen i olika former och teman. Vissa ringar kan göras på ett sätt som de ser ofullständig när man bär sig och som en full design när den förvaras tillsammans. Men om du föredrar att din vigselring utformning vara av den klassiska slag, du behöver inte oroa dig eftersom det många sådana ringar lätt tillgängliga.

Plocka ut en vigselring design också beror på din budget. Vissa mönster kan kosta uppåt på $ 5000 till fullo anpassa och skapa bortsett från den ursprungliga kostnaden för diamant. För att få en vackert utformad ring på en betydligt mindre budget är inte extremt svårt, men det kommer att ta lite ansträngning för att få exakt vad du har letat efter utan att kompromissa.

Vilka är de bästa ring designer för kvinnor?

Att hitta en vigselring som din flickvän kommer att älska vid första ögonkastet är både en av de enklaste och de svåraste saker att göra. Till att börja med, med en diamantring är det säkraste sättet att gå eftersom det finns få kvinnor som inte kommer att uppskatta en på sitt finger. Därifrån kommer du att bestämma utformningen där diamanten kommer att fastställas. Här är det möjligt att få fel vigselring design. Men det finns vissa ring mönster för kvinnor som aldrig kommer att leda dig fel. För att få dem måste du först och främst måste få rätt ringstorlek för henne. När du får det, kan du gå vidare.

För att hitta en bra design, kan du börja med att besöka juvelerare. De kommer att presentera innan du några av de mer populära mönster under de senaste fem åren. Om inte din flickvän har specificerat ett intresse i de äldre konstruktioner, försök att hålla sig till moderna. Guld och platina ringar är två av de bästa och kan anpassas till många mönster. Du kan bläddra en tidning på vigselring konstruktion tills du hittar en. Vitt guld och silver är också alternativ för ringen, men använder dem endast om du vet att din flickvän skulle älska dem så mycket som guld eller platina ringen.

Den klassiska bröllop band är ett där bandet är inskriven och singularis diamant täckt i det. En annan lek på detta vigselring design är att skapa en miljö för diamant utanför ringen. Många kvinnor tycker om detta eftersom det visar upp sin ring bättre. Du kan också prova tre-sten konstruktion, där det finns tre diamanter som släpps ut på bröllop band i en rad och omgiven av guld eller platina. Bortsett från detta finns det snidade vigselring som har motiv inom bandet som sedan fylls med halvädelstenar och diamanter.

Vilka är de bästa ring designer för Män?

Att hitta en vigselring för män är mycket enklare än att få en för kvinnor. De flesta män föredrar en enkel band som inte visa upp mycket. På detta sätt finns det något mindre val men de är alla ganska elegant och flott i naturen. För närvarande är marknaden som styrs av ringar och band gjorda av platina. Vigselring designen med platina är vanligtvis ganska enkel och inte ser mycket högt. Det kan lätt graverad med bokstäver, något som passar de bröllop band. Platina är också hypo allergisk och kommer inte att orsaka några allergier i händerna också.

Små diamanter som i platinabanden ökar i popularitet, men de flesta av de mönster för män inte har några ädelstenar. Volfram och titan används också ganska ofta i dessa dagar, eftersom de kan motstå en stor mängd slitage tillsammans med att vara lätt att tälja och gravera. Beroende på personlighet din pojkvän, det finns olika mönster du kan gå till. Celtic och paisley mönster har gjort en ny comeback, som har stil kors och knutar som huggen runt bröllop band. Sådan vigselring design är antika ser och ger en underbar känsla av gamla världslighet till ringen.

En populär design ses för män förtjust av science fiction och litteratur är en koppar-guld eller guldring graverad med lette finns i ”Sagan om ringen”. På samma sätt finns det många popkulturen teman som har anpassats till de vigselringar dessa dagar. Med sådan fantasi slags ringar kan inte tilltala många kvinnor, men de blir populär i kretsen av vuxna i mitten av 20-talet och vill ha något unikt att fira sin kärlek. På detta sätt kan du välja en vigselring design som din man kommer att älska även efter tjugo år har gått!