Chanel Örhängen – Coco Chanel

Chanel varumärke är ett av de hetaste varumärkena bland Hollywood-eliten. Du kan se dem bära dessa poster såsom örhängen, handväskor och mer. I grund och botten de främjar varumärke som har gjort Chanel poster såsom örhängen ett av de hetaste poster i vissa delar av landet.

Chanel ÖrhängenDet har blivit den klassiska klassiker när det kommer till designer objekt. Nyligen sina örhängen är mycket i ropet och handväskor. Du kan se kändisar idrotts deras Chanel redskap såsom en Paris Hilton. Men om du inte bor i någon av de större städerna, kan du ha svårt att hitta äkta Chanel örhängen eller plånböcker. Det är även svårt att hitta falska lol.

Tack och lov, på grund av förekomsten av Internet kan du fortfarande hitta några äkta poster till rabatterade priser. Men var noga med att inte gå efter det billigaste artiklar i din strävan efter att hitta dessa heta örhängen. Några av de billiga ens är inget annat än den kinesiska importen som verkligen låg kvalitet och kommer bara pågå i några månader och kan även bryta ut öronen. Du kan räkna med att betala allt från $ 50 till $ 400,00 i genomsnitt ett par Chanel örhängen.

De mest kopierade örhängen är Chanel örhängen. Det beror på att dessa är också den mest populära och oftast lägst prissatta örhängen. Om du bor i New York till exempel och du gör din väg till Broadway gata, mitt i området 50th Street och 32nd Street, kommer du att se en hel del billiga knock Starter. Detsamma gäller för Canal Street i New York som är mer allmänt känd som China Town.

Nej om du vill att kvalitet Chanel örhängen och smycken förväntar sig att betala mer för dem och du kommer också att ha mer glädje av dem. Vad är mer vissa Chanel smycken artiklar faktiskt ökar i värde över tiden. Men bara om det är the real thing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *